Staaaan…

Huvva… det börjar vara kallt ute. Mysigt med mössa och vantar dock! Och min nya svindyra jacka. Känns lite tungt att man har en lång norrlandsvinter framför sig. Tur att det finns Jul. Och tänk så mycket roligare den ska bli med en liten Mysa i familjen! 

Dagen spenderades på stan. Nya leksaksaffären lockade och jag kan självklart inte låta bli att handla. Sen fika med Kajsa på Wayne´s. Hundsnack blir det alltid. Och skvaller. Fikastunderna blir dock inte lika långa numer när en liten fröken kräver all uppmärksamhet. Majskrokar är ju faktiskt bara roliga en liten stund.

Varannan Tisdag (dvs idag) är det julafton på butiken. Nämligen djurleverans. Roligast idag var dom rödögda trädgrodorna som ska få bo på disken. De enda pälslösa djuren förutom fiskarna Martha och Emma kunde tänka sig att ta hand om 🙂 Snygga är dom dessutom (grodorna alltså, men tjejer, ni med) Dom ser ut som godisar!

Tog en promenad hem till mamma med en trött tjej i vagnen. Blev lite dåligt med sömn natten till idag av någon anledning. Hon brukar ju annars sova som en stock hela nätterna. Är nog lite bortskämd tror jag.

Min mamma har en förkärlek till hjortar, renar och andra hornprydda varelser. Så länge dom inte är på riktigt, inte har päls och är svarta och stilrena. (Stilren är dock en förutsättning om föremålet överhuvud taget ska få komma in genom ytterdörren). Dom kan återfinnas på olika platser i hemmet, såsom på trappräcket, i en snökula (ni vet en sån där boll med vatten som det snöar i om man vänder den upp och ner) och i form av en diskborste. Bilden ovan är nytillskottet i familjen H-L. Denna gång en Bambi i prydnad-på-bordet-format. Ganska söt faktiskt!

Hoppas på varmare väder imorgon, då ska hundarna roas.

Annonser

Ett svar to “Staaaan…”

  1. moster Juliette Says:

    Ska vi gå ihop och köpa en levande ren till mami i julklapp kanske ? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: