En rumpbild & en yr höna.

22nov08-014

22nov08-052

20 minusgrader i morse. Inte undra på att jag frös i natt! Tur att jag har ett nio kilos element snarkandes vid min sida. På eftermiddagen visade termometern ynka sju grader kallt, så vi klädde oss ordentligt & traskade (åkte vagn) ut i snön.

Farbror Wilson är i sitt rätta element den här årstiden. Han slår nästan knut på sig själv, så lycklig blir han av snön. Traktor, å andra sidan, är inte riktigt konstruerad för den vita årstiden. Han springer så snön yr, men ser väldigt ynklig ut när man kommer in & han inser att han faktiskt är blöt! Tuff på utsidan, en mjukis innerst inne. Hans snöpromenad innehöll spårning av skator. Synd för Traktor att skatorna jobbar i flock & springer omkring som yra… höns. En yr höna var väl det Traktor liknade mest när han irrade runt bland ett myller av  skat-spår. Men inte är han ledsen för det! Ledsen blev han däremot när han efter prommisen åkte direkt ner i badkaret för schamponering, balsamkur & en touch av glansspray. Men nu luktar han som hallontårta och glänser som ett bowlingklot!

Slänger in en inte allt för smickrande bild på hönan. Bortse från den aningens prekära ställningen & kolla in låren i stället. Mums!

22nov08-0641

Annonser

2 svar to “En rumpbild & en yr höna.”

  1. Linda-Marie Says:

    Vilken fin schäfer!

  2. Farmor& Farfar (Gammal) Says:

    20 grader det lät kallt,här var det ca 3 grader i går men i dag är det ungefär 7. Finna bilder på Vilson Ha de,kramar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: