Mumsmiddag & Marthas Malinois.

Mammans kokkonst uppskattades extra mycket av My idag. Och ni måste erkänna, lite gott ser det väl ut?

2-6jan09-009

2-6jan09-003

Husets andra bäbis uppskattar inte mammans påhitt lika mycket. Tuttapportering kallas det här momentet & farbror Nils är helt klart värd en 10:a. Men visst är han söt?

2-6jan09-030

Marthavännen har åkt på MyDog med dom röda vovvarna & lämnat Nike på hundpensionat Frostkåge. Väl intajmat bestämde sig Martha för att lämna fröken segergudinna här mitt under höglöpen. Tjihoo! säger dom två hundpojkarna i familjen, men matte är inte lika glad. Traktor har både nosen & öronen fulla av löptik och Wilson försöker charma in sig hos damen genom att överlämna sina finaste leksaker. Till och med den älskade rosa nallen.

För att göra saken värre så har Pixiekatten, som av någon anledning inte löpt sedan i somras (efter att hon rymde mitt under löpen för att roa sig med traktens okastrerade ungkarlar) dragit igång också. För er lyckliga som aldrig hört en katthona löpa så kan jag förklara (o)ljudet närmast som en smått hysterisk Chewbacca. Pixie slår på stort och låter dessutom som att hon håller på att kräkas upp tarmarna. Och jag kan för guds skull inte hitta p-pillren!

Tur för Nike (och Martha) att vi tycker väldigt mycket om henne. Och vem kan vara arg på en söt Malinoisbrud som faktiskt tävlat i IPO-SM? Nej, vi får nog vara stolta över förtroendet & vara glada att Martha brukar ta sig an Wilson när vi åker bort. Ska fota sötisen i morgon & lägga in en bild, hon är en riktig karamell- Trebökens Nike!

Annonser

5 svar to “Mumsmiddag & Marthas Malinois.”

 1. Evelina Says:

  Det såg väldigt gott ut det där! Skicka gärna recept!! Älskar dina bilder Sanna… helt otroliga. Hoppas allt är bra med er. Kram!!

 2. Evelina Says:

  eller är det kanske motiven jag älskar, som gör sig så bra på bild?! =)

 3. Evelina Says:

  Vilket datum är hon född? Kommer inte ihåg!!

 4. Obbe Says:

  Nu blir ja besviken sanna, de stavas Chewbacca,fråga ett Starwars freak!!

 5. inteutanmindotter Says:

  Men DU! Är det Martha som i Elviras lillasyster?!? Hahhhaa…om det är så så är vi vänner med varandras vänners systrar *skratt*

  Äää, det här blev så invecklat så jag förstår det knappt själv! Men, jag är ialla fall kompis med Elvira! Så, nu fick jag till det! Vår tjoppa är född den dagen som Albin (elvira & marcus pojke) egentligen skulle ha tittat ut! Men, nu kom ju han den 29/2-08 istället…och det gick ju superbra det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: