My på mässa.

Helgen har spenderats på mässa i Piteå. Pet-Food bjöd in för att visa upp alla nyheter, så vi har kollat in en massa snygga hundhalsband, kattklösträd, akvarier & annat som man behöver om man har två djuraffärer. Traktor & My var med och den här gången var det faktiskt den fyrbenta av dem som fick den mesta delen av uppmärksamheten som omväxling. Han är klappad, pussad, kliad, fotad, matad & granskad från nos till svans av varenda människa på mässan. Och han får bara lovord! Han har hälsat på uppstoppad björn (samma björn som My kallade för kisse) och fått erbjudanden om att följa med både till Pajala, Stockholm & Östersund. Men jag tror han får stanna, han har skött sig exemplariskt den lilla grisen!  Eftersom min dotter är lika social som min hund så har hon också hoppat mellan famnarna och charmat till sig diverse prylar till sin egen stora förtjusning.

My rockade fett på middagen på Piteå havsbad och skulle nog ha stått längst fram vid scenen om mamman tillåtit. Vi sökte oss längst in i ett hörn för att undkomma musiken, men det ville inte My. Hon skulle dansa! Och det gjorde hon. Så att halva restaurangen höll på att skratta ihjäl sig.  Sen somnade hon sött i en hotellsäng.

petfoodmars09-0041

petfoodmars09-0292

petfoodmars09-041

petfoodmars09-048

petfoodmars09-057

Annonser

2 svar to “My på mässa.”

  1. Anna Says:

    Det verkar ha varit ett toppen tillfälle för både hund, barn och dig… Önskar dig en skön söndag… bilderna var fantastiska, som vanligt! Kram Anna

  2. Mamma Says:

    Står det ”Mata inte djuren” på lappen som ”kissen” har i munnen? Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: