Påsken är över.

Vi hann med ett par soliga dagar ute i Renholmen. Lite skidåkning, lite återupptagning av vår draghundskarriär (till Wilsons stora förtjusning) och My fick inviga Segebadenpulkan. Vi hann även med ett smärre blodbad när Wilson bestämde sig för att springa in i en yxa. Trodde ett tag att han gjort sig själv harmynt & såg pengarna rulla iväg på jourtid i Gammelstan. Men det såg värre ut än vad det var och Nils är hel igen.

Cykeln är framplockad & i hopp om att trötta ut Traktorn cyklade vi Frostis runt igår kväll. Det slutade med en lerig (inte alls trött) vovve & en desto tröttare Sanna.

Idag skiner solen, så när jag fått tummen ur & ringt Agria så går vi ut i det faktiskt underbara, efterlängtade slasket!

12april09-006

Annonser

3 svar to “Påsken är över.”

 1. monika Says:

  va skönt att det gick bra för Wilson. Nog tycker jag att Traktor ser lite trött ut på kortet. Ha det så bra i solen, kramar till er

 2. Martha med dom röda Says:

  Åh hur gick samtalet med agria? Kom arga Sanna fram kanske? Annars så säger du till så fixar vi fram en kurs, tror inte Kajsa har nåt emot att vara kursledare med mig! 🙂 *Även veka kvinnor kan bli arga*
  Kram

 3. Nicke & Jonas Says:

  Om åtminstone hundtoken hade haft vett att morra ett aj! Han sprang ju bara vidare. Barar skönt med ett litet mothugg eller vad han tänkte.
  Sign. Yxmördaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: