MVG

Nyss hemkomna från 18-månaderskontroll på BVC. My startade med att åka rutschkana i väntrummet en sisådär förtitolv gånger och var alldeles uppe i varv när vi skulle in till sköterskan. Springandes och hejandes åt höger och vänster. Men hon hade ändå tid (och tyckte det var hemskt roligt dessutom) att bli vägd, mätt och att peka på magen och näsan. Hon imponerade starkt på läkaren genom att stjäla hennes stetoskop och lyssna på sitt eget hjärta. Jag har en svag aning om att hon är miljöskadad av sjukhusserierna mamman tittar på… Sen fick hon även en stor eloge för sitt tal och sin förmåga att förstå. Sist men inte minst så fick hon sin vaccinationsspruta. Det tyckte hon var roligt och bad om en till. Var månne detta sluta?

31aug09 004

Annonser

5 svar to “MVG”

 1. Maria Says:

  Bad om en till??? Har ni kollat upp om tjejen har nån känsel??

 2. Jonas Says:

  talet – jag antar att det töja eller ngjunga som imponerade.

 3. Juliette Says:

  be proud : )

 4. Mammamormor Says:

  Jag vet varför My är som hon är….

  ”Genom teorin synliggjordes att barn tillsammans med djur har bättre chanser att erhålla ett starkt självförtroende, samt att de blir vana vid ansvar. Vidare bidrar umgänget med djur till fler kommunikativa situationer samt att barns hälsa främjas. Studier om barns behov visade att dessa fördelar i umgänget med djur torde göra att barns utveckling gagnas.

  Resultat från analysen av enkäterna tillsammans med bedömningarna från lärarna, visar samband som tyder på att tiden barn tillbringar med djur skulle kunna påverka barns lärande positivt.”

  Så kör på! Skaffa några till håriga, dreglande, krypande och krälande bestar så blir mitt redan kloka och friska barnbarn ännu klokare och ännu friskare 🙂

  Läs mer på: http://www.uppsatser.se/om/Barn-djur+interaktion/

 5. monika Says:

  My är nog den första jag har hört talas om som verkar gilla det där med BVC,vilken duktig tjej,kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: